← НАЗАД НА БОЗА

Необични невестински торти

Необични невестински торти
2652 Читања

Свадбата е еден од највозбудливите моменти во животот. Некои не обрнуваат на внимание до детали, некои тоа го оставаат на професионалци, но некои уживаат каога самите го прават изборот на се. Еве нешто за нив.

Ако сакате да имате малку поинаква невестинска торта токму тука имаме неколку предлози. Можеби ќе добиете некоја идеја.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - webdesignplus.mk