Архива

октомври 2011

Пребарување

Познатиот пејач Рики Мартин ќе се испроба во улогата на Че Гевара во новата верзија на претставата „Евита“, која ќе се одигра на Бродвеј. Уметничкото дело „Евита“ на авторите Ендру Лојд Вебер и Тим Рајс ќе започне да се прикажува на Бродвеј од следниот април. Рики Мартин ќе ја игра…

Возачот на Мекларен, Луис Хамилтон признава дека тешко го поднесува раскинувањето со Никол Шерзингер и дека моментално, семејството му е најголема поддршка. Нема ни…