Архива

октомври 2011

Пребарување

Лејди Гага не се појави во Индија во фустан од зелка како што се предвидуваше. На прес конференцијата пред својот настап беше облечена како кралица. Носеше асиметричен фустан, дело на индиско-американскиот дизајнер Наема Кана, а на главата носеше пунџа во боите на индиското знаме. „Кралицата“ седеше на престолот цело време,…

Врвниот модел на Pierce Arrow за 1931-та година бил моделот 41, поставен на на огромната 147-инчна платформа. LeBaron изградил пет школки за моделот 41,…