Архива

октомври 2011

Пребарување

Иако сеуште нема официјално изјавено дека очекува бебе, нејзиниот изглед кажува повеќе од колку што треба. Џесика Симпсон станува поголема од ден во ден. Таа гордо си го покажува својот видно нараснат стомак по улиците на Њујорк. Гласините кои се шират претпоставуваат дека Џеси е трудна веќе шест месеци. Тоа…