Архива

октомври 2011

Пребарување

Внимателно одбраниот мебел за седење е клучот за создавање дневна соба во која ќе се чувствуваме удобно и опуштено. Начинот на кој парчето мебел е поставено во однос на другите исто така е важно, поради создавање приватен простор или пак место на собирање каде семејството и пријателите можат да седат…