← НАЗАД НА БОЗА

Има лек за кесите под очите и потечените капаци

Има лек за кесите под очите и потечените капаци
2840 Читања

Црни кеси

За да ги сокриете темните кругови изберете коректор со нијанса посветол од вашата кожа. Можете да побарате и производ кој содржи блескав пегмент, но за трајна решение посетете дерматолог кој ќе ви одреди терапија.

Брчки околу очите

Додека чудната пилула против брчки за која научниците ветуваат дека нема да стигне до полиците на парфимеријата, мораме да се потпреме на вообичаената козметика. Пробајте крема која содржи силикон. Таа ќе се однесува како лепак кои ќе ги исполни пукнатините во кожата.

Потечени очни капаци и кеси

Прво, проверете дали можеби е во прашање алергија и намалете го внесувањето на солена храна. Можеби звучи старомодно, кесички со зелен чај можат да го намалат отокот. Комбинација на ладни облози и танини од чај помагаат крвните садови да го намалат отокот.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk