Motherhood

„ Ќе имаме бебе “ – најемотивната вест што постои !!!

Во животот сме споделиле интересни информации, сме примиле емотивни вести, сме биле шокирани од разни ситуации…

Секој кој ја почувствувал, ќе признае дека ниедна од нив не може да се спореди со веста дека „ на пат е бебе “… Оние што допрва ќе ја почувствуваат, ќе бидат сведоци на една поинаква бура од емоции, несовладливи морници, чувство на гордост и радост што не може да се опише…

Ви претставуваме три различини ситуации во кои пресреќните  членови на семејството,  ја примаат радосната вест… Првото видео, кое ќе Ве расплаче, ја опишува радосната реакција на шокираниот татко, второто видео опишува една бурна реакција на женскиот дел од семејството и за крај, емоциите ќе немаат крај, особено во моментот кога еден дедо, ќе дознае дека ќе добие внуче…

Погледнете ги, потсетете се и размислувајте за најемотивниот момент во животот !!!

Напиши коментар