Celebrity

„Avengers“ храбро грабат напред!

Само што пристигнаа во кината, „Avengers“ планираат да почнат со работа на ново продолжение…

Филмското студио „Disney“ открива дека суперхероите на Marvel повторно се враќаат.

–          Успехот на „Avengers“ во кината ширум светот покажа колку далеку сакаме да одиме со јунаците на Marvel, – изјавил претседателот на студиото Bon Iger.

–          Во план е снимање на продолежние од филмот, а за подоцна ќе видиме, – додава тој.

Од почетокот на своето прикажување, па досега, филмот само во американските кина има заработено над 200 милиони долари.

Во главните улоги можат да се видат: Samuel L. Jackson, Chris Evans, Clark Gregg, Skarlett Johansson, Chris Hemsworth, Robert Downey Junior, Jeremy Renner и Mark Ruffalo.

Напиши коментар