man fashion

„Beymen“ за елегантните мажи со стил

Една добра и квалитетна колекција, чиј фокус се елегантните мажи со веќе изграден стил на облекување, а станува збор за таканаречениот бизнис дрес код. Моделите се поделени за секојдневието на ваквиот маж, официални состаноци и специални пригоди.

 

Напиши коментар