After Midnight

„Безобразни“ подароци кои тој сака да ги добие за Св. Валентајн

Се обидувате со денови да изберете совршен подарок за вашиот партнер за Св. Валентајн. Но всушност, она што најмногу ќе го израдува е бесплатно, а и вам ќе ви причини големо задоволство.

Секси пораки: Напишете му секси порака и оставете ја некаде каде што знаете дека ќе ја прочита. Пуштете ја вашата фантазија да работи и напишете му нешто што знаете дека ќе го „запали“. А потоа, кога ќе дојде време, остварете го тоа што сте го напишале.

Секси фризура: Направете некоја секси фризура за која знаете дека му се допаѓа. Исто така нашминкајте се повпечатливо од обично. Новиот имиџ сигурно ќе му се допадне.

Нова секси долна облека: Купете некој интересен корсет и чекајте го во кревет со чинија јагоди и шампањско.

Бидете отворени кон експериментирање: Секогаш може да пробате нешто ново во кревет. Денот на вљубените е одлична шанса да ги отфрлите сите предрасуди кои ги имате кон сексот и да го пробате она што од секогаш сте сакале да го пробате.

 

Напиши коментар