Celebrity

„Depeche Mode“ со нов албум

Музичката група Depeche Mode оваа година ќе влезе во своето студио и ќе започне со снимање на новиот албум. Само да ве потсетиме дека нивниот последен албум „Sounds of the Universe“ е објавен во 2009 година, а групата го промовираше истиот на турнеја која се одржа во текот на 2010 година.

–          Засега имаме околу 20 демо верзии на песни кои планираме да ги снимаме до крајот на следниот месец, – потврдил Dave Gahan.

Сепак, за обожавателите, албумот ќе биде пуштен во продажба дури на почетокот на 2013 година, па има да почекаме уште доста време дотогаш.

Напиши коментар