Мода

„Mulberry“ – Секси подпетици за во пролет!

Особено симпатични и со многу стил се моделите сандали од оваа модна куќа, кои се дел од нивната последна колекција за топлите денови на 2012-та година.

Моделите се во меки пастелни бои, удобно лежиште и елегантна силуета што се јавува како резултат од височината.

Напиши коментар