man fashion

„Soulland“ – пролетна машка колекција

Полека но сигурно во машката мода навлегува малку повеќе творечка слобода, што може да се забележи кај повеќето модни куќи. Оваа пролет на голема врата во машката мода доаѓаат големите принтови и цветни дезени, смели бои, и нетипични комбинации.

 

 

 

 

Напиши коментар