Celebrity

„Thor 2“ ќе биде многу помоќен!

Актерот Idris Elba изјавил дека ќе ја репризира својата улога Heimdall во продолжението на успешниот филм за митскиот јунак „Thor“, кој поради своите гревови е пратен на Земјата.

„Thor 2“ кој започнува со продукција подоцна оваа година, треба да истражи и други делови на вселената освен Асгард и Земјата. Elba, кој засега е запознат само со дел од сценариото, вели дека е возбуден поради филмот, не само поради својата улога, туку и поради приказната, која е поинтересна и побогата од таа во првиот дел.

–          Heimdall има поголем ангажман во вториот дел, но она што е неверојатно е самата приказна која открива кои навистина се Асгадијанците. Мислам дека гледачите ќе бидат прилично задоволни, – изјавил Elba.

Напиши коментар