Bridal

„Три грации“ – колекција венчаници на YolanCris

Трите Грации, според грчката митологија, се три божества кои ја претставуваат убавината, грациозноста и плодноста. Дизајнерската модна куќа YolanCris направила вистински избор за името на својата најнова пролетна колекција, наречена „Трите грации“.

Станува збор за колекција на венчаници направени да ја истакнат убавината на женската фигура, венчаници припиени до телото, меѓутоа украсени и со многу детали.

Станува збор за софистицирана елеганција на луксузниот бренд, за нежен гламур и чист дух, колекција со некаква надреална убавина, која ќе направи секоја невеста да се чувствува како убавица од митологијата.

 

 

Напиши коментар