Мода

„Змискиот“ накит – повторно хит за оваа сезона

Змијата, според латинската митологија, е симбол на искушението и фаталната привлечности, но и на вечната убавина. Оваа сезона змискиот накит повторно ќе биде ин!

Иако многумина се плашат од змиите, сепак мора да признаете дека накитот во форма на змија е навистина интересен и необичен, било да е направен од злато и скапоцени камења, или пак бижутерија.

Еве ви неколку интересни „змиски“ парчиња накит кои може да ги набавите за оваа сезона:

 

Напиши коментар