Архива

април 2012

Пребарување

Кога станува збор за стил, за мода и тренд, секогаш треба да се посвети доволно внимание на деталите, односно аксесоарите. Бидејќи, модните експерти секогаш советуваат дека стилот го прават малите нешта – деталите! Еве како Диор гледа на тоа:

Најдобар начин за трансформација со помош на шминка, е ориенталниот стил кој претставува еден од најелегантните и најраспространетите стилови низ светот. Ориенталниот мејкап го…