Архива

јуни 2012

Пребарување

Креаторка, мајка на четири деца и сопруга на фудбалерот Дејвид Бекам, Викторија Бекам наскоро ќе застане на големата сцена. Таа ќе им се придружи на останатите поранешни членови на женскиот бенд Spice Girls, и сите заедно ќе се припремаат за мјузиклот кој во декември оваа година премиерно ќе биде прикажан.…