Архива

јуни 2012

Пребарување

Меките и сочни праски за поголемиот дел од луѓето се совршено летно освежување. Праските покрај тоа што се вкусни, ни пружаат голем број на хранливи состојки, а при тоа внесуваме мал број на калории. Ја контролираат тежината Една голема праска содржи 68 калории и нема масти. Наместо грицки, на пример…