Архива

јуни 2012

Пребарување

Летото е совршено годишно време да ги истакнете Вашите нозе… Во обидот да го постигнете прекрасниот бронзен тен и после него, Вашите омилени брендови ова Лето ќе Ви помогнат да изгледате совршено… Понудата од слатки мини фустанчиња е огромна, материјалите природни… Вашата кожа конечно, „ ќе дише “, а Вашето…