Архива

јуни 2012

Пребарување

Додека нејзините помлади колешки не ја вадат шминката, ни за спиење, таа горо прошета на своја 44 годишна возраст без грам шминка. Нејзината голема насмевка е доволна за да ја засени целата шминка која ја има, но овој пат го имаме нејзиниот сериозен изглед кој да признаеме ретко можеме да…

Потребни состојки: –      200 гр кокосово брашно –      пудинг од ванила –      5 дл слатка павлака –      5 дл…