Архива

јуни 2012

Пребарување

Американскиот рапер, Snoop Dogg се наоѓа во притвор во Норвешка бидејќи влегол во земјата со марихуана и голема сума на пари. По законот цариниците не смеат да го кажат името, па затоа тие изјавиле дека границата ја поминал американски државјанин кој со себе носел марихуана, која била откриена од куче…