Архива

јуни 2012

Пребарување

Како и секое лето, така и ова јаките бои се во тренд. Од излозите на продавниците блескаат јаките бои на облека, чевли, чанти, накит… Истото тоа важи и за шминката. Ова лето ви е дозволено малку повеќе да се поиграте со сенките за очи кои е нормално да бидат во…

Девојката на германскиот фудбалер Сами Кедире доби жолт картон заради премногу сексипил. Манекенката Лена Герцке, 24, била замолена од страна на Германската фудбалска асоцијација…