Архива

јуни 2012

Пребарување

По сугестија на купувачите, овие брендови за ова Лето беа задолжени за неутрални бои, кои ќе одговараат на повеќе комбинации… Преовладувачки се блескавите металик бои што потсетуваат на злато и сребро… Преку овој благороднички дизајн, Вашите омилени обувки ќе Ве освојат и ова Лето… Без разлика дали сте љубител на…

Доколку сакате да ја обновите летната гардероба ви предлагаме да ја погледнете новата колекција на Naf Naf. Дизајнерите на оваа модна куќа инспирацијата за…