Архива

јуни 2012

Пребарување

Таа е икона на стилот, но тоа ја чини скапо. Кејт Мидлтон изминатата година потроши 105.807 фунти на скапи тоалети, чевли и накит. Тоалетите се изработени специјално за неа и се потпишани од врвни креаторски имиња. Тука на листата се Alexander McQueen, Amanda Wakeley, Emilia Wickstead, Jenny Peckham, Ralph Lauren,…