Архива

август 2012

Пребарување

Бидејќи плетенките се моментално топ тенденција, еве денес ќе се задржиме на внатрешната плетенка и за оние што не знаат како се прави, ќе им покажеме дека е мошне едноставна техника и брзо и лесно можат да ја направат сосема сами. Погледнете ги фотографиите подолу и истовремено пробајте тоа да…

Converse  ја претставува најновата колекција на патики, која е составена од линија на патики во шест бои. Секоја боја претставува по еден град: Лондон,…