Архива

октомври 2012

Пребарување

Управата на калифорнискиот затвор во кој е сместен серискиот убиец Чарлс Менсон ја објавила неговата најнова фотографија. 77 годишниот Менсон денеска има седа коса и долга брада, како и кукаст крс истетовиран на челото. Фотографијата е објавена пред неговото 12-то сослушување пред одборот за пуштање на условна слобода. За тоа…

Холивудските ѕвезди оваа година навистина беа влезени во духот на Халовин – Ноќта на вештерките. Погледнете ги нивните застрашувачки…