Архива

октомври 2012

Пребарување

Познатите актери Ештон Качер и атрактивната Мила Кунис постојано се фотографирани како уживаат во нивната љубовна врска. Тие без проблем ја покажуваат и споделуваат својата љубов со јавноста. Овој пат беа фотографирани na 8ми октомври низ улиците во Њу Јорк, како шетаат со кафе и весник во рака, насмеани до…