Архива

октомври 2012

Пребарување

Познатата атерка Гвинет Палтроу која на крајот од септември наполни 40 години, открива дека се плашела од влегувањето во петтата деценија од животот, но потоа сватила дека новите периоди кои следуваат, носат нова радост во животот. Се плашев од својот 40ти роденден, но сега кога тој ден помина, повторно сум…