Архива

октомври 2012

Пребарување

Ким Кардашиан сериозно решила да слабее, откако качи околу 6-9 килограми додека е во врска со раперот Кајне Вест. За да ја покаже својата решителност да го отстрани вишокот килограми, таа во средата е фотографирана како тренира на плажа. Облечена во спортска облека и очила на лицето, таа напорно вежбела.…