Архива

октомври 2012

Пребарување

Ги избравме специјално за вас најновите и најдобрите невестински фризури за 2012-та година од најдобрите светски блогови посветени токму на венчавката и се што е потребно за вашата свадба од соништата. Постојано се трудиме и успеваме да ви ги донесеме сите новитети и трендови поврзани со невестинскиот стајниг. Ако вашата…