Архива

октомври 2012

Пребарување

Погледнете ги секси ќерките на познатите рок ѕвезди Не знаеме дали знаете, но децата на рок ѕвездите како Стивен Тајлер, Алис Купер и многу други не се веќе деца. Некои од нив станаа најсексапилните девојки по кои мажите буквално си го губат умот. Еве некои од нив: Минка Кели Сите…