Архива

ноември 2012

Пребарување

По пејачката Бритни Спирс снимила нов спот за песната ‘Scream & Shout’ со член од Eyed Peasa will.i.am и покажа дека во неа сеуште има нешто посебно! Бритни во новиот спот за песната ‘Scream & Shout’ покажала дека сеуште има нешто ново со што може да ги изненади своите обожаватели.…