Celebrity

Lady Gaga ќе глуми во „Луѓе во црно“

Lady Gaga ќе има улога во третото продолжение на филмот „Луѓе во црно“.

–          Неколку славни личности ќе имаат понезначајни улоги во филмот, но не смеам да ви откријам кои се тие. Мораме да ја чуваме како изненадување веста дека и Lady Gaga ќе биде дел од филмот, – изјавил Will Smith за фимските медиуми.

Инаку, пејачката изјави уште минатата гпдина дека би сакала да се појави во некој филм. Што се однесува до вториот дел на овој познат филм и кралот на поп музиката Michael Jackson имаше помала улога. Па, да видиме дали ја бива за актерка како што е талентирана за музика.

Напиши коментар