← НАЗАД НА БОЗА

Мемоари за јунакот од „Уметникот“

Мемоари за јунакот од „Уметникот“
1369 Читања

Кучето териер по име Jack Russell, една од овогодинешните ѕвезди на Оскарите, односно дел од филмот кој беше награден со титулата „Најдобар филм“, ќе си добие свои мемоари објавени од „Gallery Books“.

Книгата со наслов „Uggie: My Story“ треба да биде пуштена во продажба во октомври, оваа година. Животната приказна на кучето ќе биде ставена на хартија од авторката Wendy Holden, која исто така била дел од пишувањето на мемоарите на Goldie Hawn и Anthea Turner.

Ова познато куче, освен во „Уметникот“, се има појавено и во филмовите „Наследници“ и „Вода за слонови“, па во книгата се очекува да има и доста интересни детаљи од познатите актери со кои териерот досега снимал.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk