ШоуБиз

На која ѕвезда подобро ѝ стои змија? :)

Овие две познати девојки се буквално различни во сѐ што прават и претставуваат, но овој пат се одлучиле за идентични модни комбинации.

Се работи за фустан кој е креација на Levin, со боја на јавор во тон со црна и розева, а има и еден ексцентричен детаљ – змија околу вратот на тој што го носи фустанот.

Ваквиот фустан, J Lo го носела пред неколку дена на една пресконференција во Холивуд, а малку подоцна во текот на денот си ја врзала косата во коњско опавче. Младата актерка, пак, се одлучила за ваквата комбинација на изминатото доделување на филсмките награди „Златен глобус“.

Останува да пресудиме, на кого му стои подобро?

Напиши коментар