man fashion

Најновото од „ Trussardi “

Ова е новата колекција на добро познатиот бренд во светски рамки и навистина дизајнот ги заслужува сите пофалби. Станува збор за високо квалитетна изработка од избрани материјали, префинети бои  и изразена мажественост. Моделите се удобни и елегантни но не премногу, што ги прави практични и повеќе наменски.

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар