Celebrity

Нема повеќе „Пријатели“… ни на филм!

Иако многумина би сакале да ја погледнат филмската верзија на серијата „Пријатели“, тие нема да се соберат повторно…

Екипата од филмот не сака повторно да се собере. Веруваат дека филсмаката верзија не би била ни половина успешна од тоа што веќе го постигнаа серијалите. Поради тоа, ја одбиваат идејата да се појават на игран филм.

Пред Jennifer Aniston, ваквата понуда ја одбил и Matt Le Blank. Идејата за повторно собирање се појави во 2010 година, а во тоа време Aniston ја поддржувала.

–          Имаме идеја и тоа е одличен начин за сите повторно да се собереме, – бил тогашниот коментар.

Значи, засега ништо од надежта дека уште еднаш заедно ќе ги погледнеме „Пријателите“.

Напиши коментар