man fashion

Нешто ново и интересно од „Frankie Morello“

Колекцијава внесе пријатно разнообразие во тенденциите за наредната есен-зима/2012/13 на фонот на боите од темната гама. Како што ќе забележите овде преовладуваат меките бои и светлите нијанси на кафеавата, кремавата и топ модерната керамида боја. Интересен поглед на модата во секој случај!

Напиши коментар