Celebrity

Новиот филм „Piranha 3DD“ – блага порно верзија!

Американските кина од ова лето ќе бидат побогати за уште еден потаен порно филм. Иако во него глуми David Hasselhoff, овој најпознат „чувар на плажата“ е постојано опкружен со надарени убавици, премногу смели за на малите екрани…

„Piranha 3DD“ е името на најновиот филм на режисерот John Gulager. На трејлерот може да се види дека во филмот доминираат актерки и сцени кои се „претешки“ бидејќи на нив има многу голотија. Погледнете го и сами трејлерот за овој филм.

Едно е сигурно, режисерот дефинитивно знаел што „пали“ кај народот! Филмот ќе може да се погледне во кината на 1-ви Јуни.

Еве го трејлерот:

Напиши коментар