Celebrity

Ново видео на Justin Bieber за „Boyfriend“

Пред повеќе од еден месец имавме прилика да ја чуеме песната „Boyfriend“ на Justin Bieber, а потоа можевме да ја погледнеме и кратката најава за видеото. Сега, конечно пристигна и видеото.

Овој сингл ќе послужи и како водечки за идниот албум на Justin со наслов „Believe“, кој треба да излезе многу наскоро, а неодамна беше промовирана и сликата за опаковката за истиот.

Оваа песна е во продукција на Mike Posner, а вие слободно погледнете што сѐ прави оваа тинејџ ѕвезда во музичкото видео.

Напиши коментар