After Midnight

Откријте го според карактеристиките на „неговиот најдобар пријател“

Неговата машкост може да ви каже се што сакате да знаете за него.

Сакате да знаете колку е добар во кревет? Дали изневерува? Дали поседува скриени таленти? Неговата „гордост“ може да Ви каже се што сакате да знаете.

Откријте ги ја вистинита според неговата машкост.

Господин Mакси

„Конзерва„ која воглавно бира мисионерски пози, освен ако не го поттикнете на промени. Сака спор секс, добар е во предиграта, сака да чека да достигнете „врв“ пред него, се на се прав џентлмен. Идеален партнер доколку ја сакате традиционалната поделба на машки и женски улоги.

Господин Банана

Роден водач, кој сака да ја преземе одговорноста на одлучување за Вас, во креветот и надвор од него. Повеќе ја љуби кариерата отколку врската, ужива во женско друштво. Одличен партнер ако и Вие сте амбициозни и кариерата Вие на прво место, па сакате врска без обврска.

Внимание!!! Тешко се справува со предизвиците.

Господин Дебелко

Смета дека пријателите се поважни од успехот во работата, може да биде неподносливо тврдоглав. Во душата е дете и неговата желба за семејство е огромна. Креативен, грижлив љубовник за кој совршениот секс е оној со свеќи после убава вечера.

Одличен е доколку сакате да се дружите со неговите пријатели.

Господин Мини

Има скромна машкост, меѓутоа може да Ви понуди совршени задоволства. Талентиран за „шепотење“ на перница. Во ова друштво е најиновативниот и најосетливиот, меѓутоа концентрацијата му е ограничена и може да биде иритантно натпреварувачки настроен. Одличен ако сакате љубовник – пријател.

Напиши коментар