man fashion

Пред есенска колекција од „Missoni“

Од Мисони не би можеле да очекуваме ништо друго освен уникатни модели во нивни стил. Прекрасно усогласени бои, неверојатно добри чевли и аксесоари, урбано, лежерно, опуштено и со многу стил! Квалитетно!

Напиши коментар