Celebrity

Пристигнува „Мадагаскар 3“ во 3D!

Погледнете го специјалното издание за филмот кој се очекува да пристигне во светските кина на почетокот на јуни.

Третиот дел од цртаниот хит „Мадагаскар“ ќе може да се погледне во кината на 9-ти Јуни, а од ова специјално издание дознајте како животните ќе направат „пеколен“ план, а со последиците ќе мора да се соочуваат самите. Планот ќе им се изјалови и што потоа? Останува да почекате уште некој ден и да откриете како  Alex, Marti, Gloria и Melman ќе мораат да се сокријат од француската полиција која ги брка поради обивање на еден трезор во казиното во Монте Карло.

Филмот ќе биде синхронизиран во 3D технологија. Погледнете го специјалот:

Напиши коментар