Мода

Пролетната колекција од „ Gaetano Perrone“

Универзалноста во модната индустрија се гарантира од сите наши омилени и популарни дизајнери. Новата пролетна колекција чевли на Gaetano Perrone за 2012 е едно навистина слатко модно искушение за секоја една модна икона и жена која држи до својот стил.

Напиши коментар