Celebrity

Прв трејлер за филмот „Клетници“!

Објавен е првиот официјален трејлер за филмот „Клетници“, направен врз основа на светскиот истоимен класик, дело на францускиот писател Victor Hugo. Во него може да се види актерката Anne Hathaway со кратка коса, како ја пее „I Dreamed a Dream“  во улогата на Fantine.

Ова филмско остварување е во режија на Tom Hooper (режисер на филмот добитник на Оскар – „Говорот на кралот“), а во останатите главни улоги ќе се појават Hugh Jackman, Russell Crowe и Amanda Seyfield.

Филмот ќе може да се погледне во светските кина на католички Божиќ, оваа зима.

Погледнете го трејлерот:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qde437hi9Ys

Напиши коментар