Celebrity

Прв трејлер за новиот серијал „Сексот и градот“!

Ви ја претставуваме Carrie Bradshaw пред да стане тоа по што на сите ни е добро позната. Трејлерот за долгоочекуваната серија „Дневниците на Carrie“, која ќе не воведе во светот на познатата колумнистка додека била тинејџерка, е објавен пред неколку дена во Америка, а покрај новата актерка Anna Sophie Robb која ќе ја игра Carrie, ќе имате прилика да погледнете во првите авантури и заплетот на серијата.

И гардеробата, според најавите, ќе биде доста специфична, особено за добата во која Carrie пораснала. Се работи за 80-тите години на претходниот век.

Погледнете го трејлерот и проценете сами – дали ќе ја следите еволуцијата на Carrie Bradshaw?

http://www.youtube.com/watch?v=qAU0ImmHGkk&feature=player_embedded

Напиши коментар