Celebrity

Се подготвуваат и „Штрумфови 3“!

Вториот дел од анимираниот филм „Штрумфови“ треба да пристигне во кината на лето, следната година, а веќе започнале подготовките за третиот дел.

Сега и официјално е потврдено од филмското студио „Sony“ дека во тек се подготовките за третиот филм кој се фокусира на авантурите на малите, сини луѓе и лошиот вештер, Гаргамел.

Сценаристите Karey Kirkpatrick и Chris Poche веќе запонале да го пишуваат сценариото за третата авантура, но датумот кога филмот ќе може да се погледне е сеуште рано да се објави.

Првиот дел во кината заработи околу 563 милиони долари, но критиките не му беа баш наклонети. Вториот дел очекувајте го во јули, 2013 година.

Напиши коментар