Дестинации

Sofitel Agadir Royalbay,Мароко – волшебниот хотел !!!

Она што секако, останува во Мароко е нејзината култура и историја. Овде, речиси ништо не се менува. Во внатрешноста на тесните улички сеуште функционира стариот начин на живот…

Сепак, во ова кралство постои и хотел од поразличен тип, кој не ги раскажува бајките на ова дневно место, но со својот луксуз и шармантен изглед, привлекува огромен број туристи, особено бизнисмени. Лоциран на неодолива плажа со златна боја, овој хотел блеска !!! Можеби, поради модерниот изглед кој одлично се вклопува во целата автентична приказна на овие предели, комбинирајќи го традиционалното со современото.
Луксузното и елегантно парче, нуди и беспрекорна услуга. Приватната плажа, блескавиот базен и спа, се само неколку од важните причини кои би Ве довеле во овој хотел…

И би ви овозможиле огромно задоволство и незаборавен одмор…

 

Напиши коментар