Art & Crafts

Совладајте ја вештината со оригами до „ Денот на вљубените “

Јапонската уметност на виткање хартија сите ја знаеме…Она што не го знаеме е дека и не е баш најтешка, како што изгледа…

Одвикнете се од веќе видените и клише подароци…употребете ја фантазијата во комбинација со вештината !

За да направите едноставна оригами честитка за „ Денот на вљубените “, потребно е малку хартија, многу трпение и почесто да кликнувате „ pause“ на следново видео. Со цел да не ви одзема внмание, следново видео ги содржи насловите на фазите за изработка на оригами и оние кои следуваат.

Едноставно, ќе бидете горди на себе кога со подарокот или без него, рачно ќе го предадете ова интересно и креативно дело на Вашата љубов…А и Вашата љубов нема да биде помалку горда на Вас !

Напиши коментар